depilacija

Depilacija


Depilacija je učinkovita pol-trajna metoda odstranjevanja dlak, s katero odstranimo dlako skupaj s korenino. Depilacijo izvajamo s toplim naravnim voskom s trakovi ali brez. Za uspešno odstranitev dlačic s to metodo depilacije pa morajo biti le-te dolge vsaj 0,5 cm.

Po depilaciji dlačice rastejo počasneje, so tanjše in redkejše.

V našem salonu uporabljamo dve tehniki klasične depilacije.

Depilacija s trakovi in voskom v kaseti z valjčkom - topli vosek namažemo na kožo, na vosek pa položimo trak, s katerim – s hitrim potegom traku v nasprotni smeri rasti – dlačice odstranimo. Depilacijo s trakovi izvajamo predvsem pri depilaciji nog, rok, hrbta in trebuha.

Depilacija z nizkotemperaturnim voskom brez traku - za depilacijo brez trakov uporabljamo vosek, ki ga nanašamo na kožo s spatulo. Vosek z dlačicami potegnemo v nasprotni smeri rasti dlak. Depilacija brez trakov je primerna za najbolj občutljive dele telesa (bikini, pazduha) in obraza.


Brazilska depilacija


Intimna brazilska depilacija je odstranjevanje dlak na predelu bikinija, venerinega hribčka in sramnih ustnic. Prednost brazilske depilacije je predvsem higiena, gladka in mehka koža ter posledično tudi počasnejša in redkejša rast dlačic. Depilacijo izvajamo s posebej nežnimi voski in ustrezno strokovno metodo, tako, da se izognemo morebitnim neprijetnim posledicam drugih tehnik depiliranja, kot so srbečica, razdraženost, vraščanje dlak.

Gladka in nežna koža brez dlačic.
depilacija

Depilacija za ženske

Izbirate lahko med depilacijo nog, rok, območja pod pazduho, trebuha, bikini predela, ali celotnega telesa.

cenik

depilacija

Depilacija za moške

Izbirate lahko med depilacijo hrbta, prsnega koša, trebuha, rok ali nog.

cenik

brazilska depilacija

Brazilska depilacija

Intimna depilacija na predelu bikinija, venerinega hribčka in sramnih ustnic.

20 €