manikura

Manikura


Roke in z njimi tudi nohti so zrcalo človeka in imajo v komunikaciji z drugimi osebami izjemen pomen, saj so odraz naše negovanosti, posredno pa izdajajo tudi našo starost. Zaradi najrazličnejših dnevnih in občasnih opravil so roke izpostavljene vročini, mrazu, čistilom in drugim sredstvom, ki lahko škodujejo koži, zato jih moramo še prav posebno pozorno ščititi in negovati.

Samo celovito urejena zunanja podoba pa odraža našo osebnost, zato pri tem vsekakor ne smemo pozabiti na dlani in nohte naših rok. In ker z njimi vzpostavljamo tako telesni kot tudi vizualni stik, je prav, da so naši nohti negovani, urejeni ter privlačni na pogled.

Manikura je zato nega naravnih nohtov, tako ženskih kakor tudi moških, ki jo nudimo v našem kozmetičnem salonu.


Shellac permanentno lakiranje nohotov


Shellac je ameriški hit, ki temelji na UV3 tehnologiji, nanaša se kot lak in nosi kot gel. Lak ima naravni videz, nohtom pa nudi tudi močno naravno zaščito.

Shellac vsebuje UV zaščito, dodatni čas za sušenje pa ni potreben. Rezultat tovrstnega lakiranja je čudovito urejen noht, z visokim sijajem, ki zdrži 14dni. Lak ne poškoduje nohta, čas postopka je od 30 do 40 minut.

Shellac se – brez piljenja – preprosto odstrani v samo 10 minutah.

shellac

Gelish permanentno lakiranje nohotov


Gelish je obstojen kot gel in se nanaša kot lak. Je tanek premaz barvnega laka, ki na nohtih deluje povsem naravno. Obstojen je 3-4 tedne, ter ima visok sijaj.

Vsebuje keratine zato naravne nohte utrdi in učvrsti, krhkim nohtom pa omogoči, da zrastejo močni, se ne lomijo, cepijo in plastijo.

Odstrani se v samo 10 minutah z Gelish sook of remover-jem. Odstranjevalec vsebuje hranilne dodatke, ki preprečujejo izsušitev in hkrati nohte negujejo.

Suši se v UV lučki tako, da dodatni čaš sušenja ni potreben in so nohti po končani manikuri popolnoma suhi.

gelish

IBX sistem


IBX je nova vrsta terapije strokovno, ki nudi pomoč strankam s šibkimi in poškodovanimi nohti. To intenzivno okrepitveno zdravljenje omogoča nohtom, da postanejo daljši in trdnejši od znotraj navzven.

IBX dejansko spoji zgornje plasti nohta skupaj z interpenetrirajočo polimerno mrežo (IPN). Ta aktivna patentirana formula se samodejno oklene nohtne povrhnjice kot stalni dodatek, ki ga ni nikoli potrebno odstraniti.

Prednosti IBX sistema: ustvari zaščitni sloj za noht in zmanjša pojav "belih lis".

KOT TERAPIJA ZA BOLJŠO RAST NOHTOV: popravi hude poškodbe nohtov ter jih pripravi na rast (IBX REPAIR), učvrsti povrhnjico nohta ter jim omogoča ponovno rast (IBX), zapolni vdolbine ter zgladi površino nohta in seveda izboljša naravno barvo nohtov ter njihov videz.

ZAŠČITITE POVRHNJICO VAŠIH NOHTOV

IBX je revolucija v svetu naravnih nohtov!

Nohtna terapija, ki se izvaja:

ENKRAT TEDENSKO: poškodovani in zelo tanki nohti, oslabljene in razcepljene konice nohtov, močno brazdasti in krhki nohti, po odstranitvi gela ali akrila.

VSAKA DVA TEDNA: nohti, ki še okrevajo, težave pri rasti nohtov, močno rebrasti nohti.

VSAKE TRI TEDNE: vzdrževanje dobrega stanja nohtov, izboljšanje obstojnosti laka za nohte, lepi nohti brez lakiranja.

ibx
Naj si vaše roke privoščijo razvajanje.
manikura

Manikura

Manikura zajema oblikovanje nohtov, nego obnohtne kožice, masažo, masko in zaščitni sloj.

20€

delna manikura

Delna manikura

Delna manikura zajema oblikovanje nohtov, nego obnohtne kožice in zaščitni sloj.

15€

manikura

Ostalo

Nudimo še lakiranje nohtov (ob negi ali samostojno), francosko lakiranje (ob negi ali samostojno), permanentno lakiranje Shellac/Gelish, odstranjevanje laka, IBX in še mnogo več.

cenik