masaža

Refleksna masaža stopal


Refleksna masaža stopal je učinkovit način za izboljšanje delovanja notranjih organov. Pri masaži s pritiskanjem in masiranjem refleksnih področij na stopalih vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa.

Refleksno masažo stopal vam priporočamo pri bolečinah in težavah stopal in nog, predvsem pa pri bolečinah v hrbtu, prebavnih in menstrualnih motnjah, pri stresu ter glavobolih.

Refleksna masaža stopal je tehnika naravnega zdravljenja in sproščanja psihofizičnega telesa, ki vzpodbuja krvni obtok in endokrini sistem.

Je energijska masaža, ki temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih in da se s pritiskanjem na te refleksne točke lahko sprosti in uravnovesi vse telo.

Energija Qi se nenehno pretaka skozi kanale ali meridiane v telesu, ki se končujejo v refleksnih točkah na stopalih in dlaneh. Kadar je pretok energije neoviran smo zdravi; kadar ga ovirata napetost ali zastoj zbolimo. Z obdelavo refleksnih točk na stopalih vzpostavljamo uravnotežen pretok energije Qi skozi celo telo.

refleksna masaža stopal

Masaža obraza


Masaža obraza sprosti mišice, gladi mimične gube in obnavlja kožo. Izboljša se mišični tonus, ki pripomore k polnejšemu videzu, izboljša se prekrvavitev, presnova v koži je živahnejša, tkivo se okrepi in regenerira. Z masažo dosežemo mladostnejši, sijoč in napet videz.


Za popolno sprostitev.
masaža stopal

Masaža stopal

Refleksna masaža stopal odpravi utrujenost iz vaših nog in vas sprosti. Traja 45 min.

29 €

masaža obraza

Masaža obraza

Masaža obraza za mladostnejši, sijoč in napet videz. Traja 20 min.

16 €

masaža

Ostalo

Vabimo vas, da si ogledate našo bogato ponudbo.

cenik